Աշխատեք շատ կիրառել վարունգ. ինչ օգտակար հատկություններ ունի այն
Ներկայացնում է Հայկ Բլբուլյանը:
Սննդակարգում շատ վարունգ ավելացրեք, այն ունի բազմաթիվ օգտակար հատկություններ. Վարունգն օգնում է ունենալ առողջ հոդեր, թեթևացնում է ցավը արթրիտի և արյան մակարդելիության ժամանակ: Օգնում է իջեցնել օրգանիզմում թթունների մակարդակը և ունենալ առողջ երիկամներ: Վարունգն` իր կեղևով, պարունակում է կալիում, C, A և K վիտամիններ, մանգան, ֆոսֆոր, մագնեզիում:
Շարունակությունը` հոլովակում