Մեղրը և սոդան կարող են բուժել քաղցկեղը, դրա մասին նույնիսկ բժիշկներն են խոսում
Այսօր ամենատարածված մահացու հիվանդությունը քաղցկեղն է: Վերջին շրջանում այն ավելի ու ավելի է տարածվել և միլիոնավոր մարդկանց կյանքեր է խլում:
Մեղրի ու սոդային խառնուրդը հանալի կերպով պայքարում է քաղցկեղի դեմ: Սոդան կանխում է քաղցկեղի բջիջների աճը և նվազեցնում է շաքարի մակարդակը օրգանիզմում:
Բնական մեղրը պահպանում է առողջ բջիջները:
Այս երկու բաղադրիչներից պատրաստված խառնուրդը հզոր միջոց է քաղցկեղի դեմ:
Բաղադրիչներ
1 ճաշի գալ սոդա
3 ճաշի գդալ մեղր
Պատրաստման եղանակը
1 ճաշի գդալ սոդան լցնել ոչ մեծ տարայի մեջ, ավելացնել 3 ճաշի գդալ մեղր և լավ խառնել, որպեսզի ստացվի մածուկ:
Ստացված զանգվածը տաքացնել սենյակային ջերմաստիճանի 1-2 րոպե:
Կիրառման եղանակը
Ընդունել 3 ճաշի գդալ օրը 3 անգամ, 30 օրվա ընթացքում: Պետք է ընդունել անդադար, առանց ընդհատումների, այլապես բուժումը նպատակին չի ծառայի:
Բուժման ընթացքում սննդակարգից բացառել միսը, շաքարը, և սպիտակ ալյուրը: