Ազատվեք բարձր ճնշումից,սրտային հիվանդություններից,հորմոնալ դիսբալանսից,մազաթափությունից! Ուղղակի օգտագործեք այս սերմերը
Իրենց առողջարար հատկությունների շնորհիվ այս սերմերը իրեալական սնունդ են համարվում!!
Կանեփի սերմերը հարուստ են ամինաթթուներով,օմեգա 3-ով,օմեգա 6-ով, երկաթով,կալիումով,մագնեզիումով և վիտամինն E-ով:
3 ճ.գ. կանեփի սերմերի մեջ պարունակվում է 170-180 կալորիա:
Ձեզ ենք ներկայացնում կանեփի սերմերի 6 առողջարար հատկությունները.
1. Սպիտակուցներ
Կանեփի սերմերը պարունակում են բոլոր անհրաժեշտ ամինաթթուները և համարվում են սպիտակուցի իդեալական աղբյուր:Դրանք չեն առաջացնում ուռածություն ստամոքսում ի տարբերություն բուսական սպիտակուցի:Կանեփի սերմերը բուսակերների համար սպիտակուցի աղբյուր են հանդիսանում:
2-3 ճ.գ. կանեփի սերմերի հավելումը խմիչքներին կամ աղցաններին կապահովի 10գ. որակյալ սպիտակուց օրգանիզմի համար:
2.Օմեգա 3 և օմեգա 6 հիմնական ճարպաթթուներ
Ինչպես նշեցինք կանեփի սերմերը ճարպաթթուների իդելալական աղբյուր են օրգանիզմի համար:Կանեփի սերմերում ավելի շատ ճարպաթթուներ են պարունակվում քան ձկներում և ձկան յուղում:
Ճարպաթթուները արդյունավետ պայքարում են մրսածության դեմ, օգնում են իջեցնել ճնշումն ու խոլեստերինի մակարդակը,ինչպես նաև նվազեցնում են սրտային հիվանդությունների հավանականությունը, լավացնում են ուղեղի աշխատանքը,էներգիա հաղորդում:
3.Մազեր,մաշկ,եղունգներ
Կանեփի սերմերը լավ ազդեցություն են ունենում մազերի,մաշկի և եղունգների վրա:Հենց այդ է պատճառը,որ կանեփի սերմերը շատ են հանդիպում մազերի խնամքի բնական միջոցների բաղադրության մեջ:Այն կարելի է լինել և՛ ներքին օգտագործման և՛ արտաքին:
4.Հորմոնալ կարգավորում
Կանեփի սերմերը կարգավորում են հորմոնալ ֆոնը:Շատ կանայք դաշտանային ցավերը թուլացնելու համար սննդի մեջ ավելացնում են կանեփի սերմերի յուղեր:
5.Քաշի նվազում
Կանեփի սերմերը օգնում են պայքարել շաքարային կախվածության դեմ,փակում են ախորժակը,ինչը օգնում է քաշի նվազեցման հարցում:
6.Հակաբորբոքային միջոց
Ճարպաթթուները օգտակար են բորբոքային և սրտանոթային հիվանդությունների բուժման ժամանակ:Դրանք շատ առողջարար են սրտային հիվանդություն ունեցողների համար:
Կանեփի սերմերի օգատգործումը 25%-ով նվազեցնում է արտրիտի հավանականությունը:
Կանեփի սերմերի օգտագործման 4 տարբերակ
1. Հում
Կարող եք ավելացնել հում կանեփի սերմերը հյութերի և աղցանների մեջ:
2.Հասունացած
Ջրով սնուցվելուց հետո կանեփի սերմերը էլ ավելի են հարստանում հզոր սնուցող նյութերով և ֆերմենտներով:Այսպես նույնպես դրանք կարելի է օգտագործել աղցանների մեջ:
3.Կաթ
Կանեփի սերմերի կաթը կաթնամթերքի շատ համեղ և սնուցող այլընտրանք է:
4.Քաղցրեղեն
Դրանք իդեալակն են քաղցրավենիք պատրաստելու համար,օրինակ՝ կրեկերներ,կոնֆետներ,չրեր և ընկուզեղեն:




















Հուսով եմ` տիկինը կհերքի Քաջարանի կոմբինատի բեռնափոխադրման մոնոպոլիստը լինելու ասեկոսեն․ Դանիելյան
Փաշինյանի ձեռամբ ադրբեջանցի հատուկ ջոկատայինները գալու են ու «խաղաղ» տեղավորվեն ՀՀ-ում. ադրբեջանագետ
Մահացել է անվանի բժիշկ Արտավազդ Սահակյանը
Ուզել են Արշակ Սրբազանի գրպանը բան գցեն, հիշել են՝ սքեմը գրպան չունի. Հայկ Մամիջանյան
Իշխանությունը քահանա է փնտրում. ինչ է կատարվում Գյումրիում. «Ժողովուրդ»
Արշակ սրբազանին վերաբերող ճեպազրույցում անզգույշ մի արտահայտություն եմ արել․ փաստաբան
Ռուբլին թանկացել է․ փոխարժեքն՝ այսօր
Ինչո՞ւ «նետերն» ուղղվեցին հենց «կռիվը բաժանողի» վրա. «Փաստ»
Վիճաբանություն և ծեծկռտուք՝ Երևանում. կա վիրավոր. 6 մասնակիցների ինքնությունը պարզվել է
Ուրիշ ո՞ւմ հետ պետք է մենամարտեմ հիմա, եթե ոչ նրա. Ծառուկյանը նոր մրցակից է ընտրել