Հրաժեշտ տվեք բերանից տհաճ հոտին և բակտերիաներին ընդամենը մեկ բաղադրիչով
Յուղով ողողումը հնդկական ժողովրդական միջոց է, որը վաղուց է կիրառվում լնդերի և ատամների թունազերծման և երիտասարդացման համար:
Ինչու է պետք հնարավորինս շուտ այս միջոցը կիրառել՝ կպատմի EnterTrain-ը:
Պետք է բերանը ողողեք ոչ ռաֆինացած յուղով: Յուղի ընտրությունը կախված է ձեր պահանջմունքներից, բայց այն պետք է որակյալ լինի: Ավանդաբար օգտագործում են քնջութի յուղ, բայց մարդկանց մեծ մասը կոկոսի յուղ է օգտագործում դրա սպիտակեցնող, հակամիկրոբային, հակաբորբոքային և ֆերմենտային հատկությունների համար:
Յուղով ողողումը բերանից և լիմֆատիկ համակարգից վերացնում է վնասակար բակտերիաները, թունավոր նյութերը և մակաբույծները՝ միաժամանակ վերացնելով կուտակումը և լորձը կոկորդից, մաքրելով խոռոչները: Այն նաև կրկնակի հանքայնացնում է ատամները և ամրացնում է լնդերը: Կոկոսի յուղ օգտագործելու դեպքում ստանում եք բակտերիաների վերացման լրացուցիչ օգուտ:
Ողողումն ապահովում է շատ առավելություններ, այդ թվում՝
Վնասակար բակտերիաների նվազեցում բերանում:
Բերանից տհաճ հոտի նվազեցում:
Փառով պայմանավորված գինգիվիտի նվազեցում:
Բնական միջոցով ատամների սպիտակեցում:
Էներգիայի ավելացում օրգանիզմից տոքսինների վերացման միջոցով:
Օրգանիզմի թունազերծում:
Գլխացավերի և միգրենի նվազեցում:
Մաշկի որակի լավացում:
Ուղեցույց՝
½-1 ճ. գ. յուղ լցրեք բերանը
Յողով ողողեք ատամների միջև՝ թողնելով, որ հասնի բերանի բոլոր հատվածներին:
Այն չպետք է կոկորդին հպվի:
Յուղը թքեք 15-20 րոպե անց:
Մի խմեք:
Ատամները բնական մածուկով մաքրեք:
Բերանը ողողեք:
Երբեք կուլ չտաք յուղը, քանի որ այդպես կուլ կտաք տոքսինները, որոնք փորձում եք մաքրել: