Ալադիներ պատրաստելու ամենահաջողված բաղադրատոմսը, այժմ պատրաստում եմ միայն այս բաղադրատոմսով
Այս բաղադրատոմսով պատրաստված ալադիները ստացվում են անչափ համեղ ու նրբահամ:
Բաղադրիչներ` 5 ձու, 60 գ ալյուր, 70 գ շաքարավազ, 2 գ փխրեցուցիչ, Վանիլին., Մի պտղունց աղ
Պատրաստման եղանակը` 5 ձվի դեղնուցը հարել 40 գ շաքարավազի, փխրեցուցիչի և վանիլինի հետ, ավելացնել ալյուրը:
5 ձվի սպիտակուցը հարել 30 գ շաքարավազի հետ, զգուշորեն խառնել և երկու զանգվածները միացնել:
Թավայի մեջ քիչ քանակությամբ բուսայուղ լցնել, տաքացնել և խմորից դնել ճաշի գալի օգնությամբ, թավան ծածկել և եփել 2 րոպե և շրջել, եփել մինչև ոսկեգունի:
Կարելի է պատրաստել նաև չկպող թավայի վրա, առանց բուսայուղ: