Ալադիներ պատրաստելու ամենահաջողված բաղադրատոմսը, այժմ պատրաստում եմ միայն այս բաղադրատոմսով
Այս բաղադրատոմսով պատրաստված ալադիները ստացվում են անչափ համեղ ու նրբահամ:

Բաղադրիչներ` 5 ձու, 60 գ ալյուր, 70 գ շաքարավազ, 2 գ փխրեցուցիչ, Վանիլին., Մի պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը` 5 ձվի դեղնուցը հարել 40 գ շաքարավազի, փխրեցուցիչի և վանիլինի հետ, ավելացնել ալյուրը:
5 ձվի սպիտակուցը հարել 30 գ շաքարավազի հետ, զգուշորեն խառնել և երկու զանգվածները միացնել:
Թավայի մեջ քիչ քանակությամբ բուսայուղ լցնել, տաքացնել և խմորից դնել ճաշի գալի օգնությամբ, թավան ծածկել և եփել 2 րոպե և շրջել, եփել մինչև ոսկեգունի:
Կարելի է պատրաստել նաև չկպող թավայի վրա, առանց բուսայուղ:




















Հուսով եմ` տիկինը կհերքի Քաջարանի կոմբինատի բեռնափոխադրման մոնոպոլիստը լինելու ասեկոսեն․ Դանիելյան
Փաշինյանի ձեռամբ ադրբեջանցի հատուկ ջոկատայինները գալու են ու «խաղաղ» տեղավորվեն ՀՀ-ում. ադրբեջանագետ
Մահացել է անվանի բժիշկ Արտավազդ Սահակյանը
Ուզել են Արշակ Սրբազանի գրպանը բան գցեն, հիշել են՝ սքեմը գրպան չունի. Հայկ Մամիջանյան
Իշխանությունը քահանա է փնտրում. ինչ է կատարվում Գյումրիում. «Ժողովուրդ»
Ռուբլին թանկացել է․ փոխարժեքն՝ այսօր
Արշակ սրբազանին վերաբերող ճեպազրույցում անզգույշ մի արտահայտություն եմ արել․ փաստաբան
Ինչո՞ւ «նետերն» ուղղվեցին հենց «կռիվը բաժանողի» վրա. «Փաստ»
Ուրիշ ո՞ւմ հետ պետք է մենամարտեմ հիմա, եթե ոչ նրա. Ծառուկյանը նոր մրցակից է ընտրել
Վիճաբանություն և ծեծկռտուք՝ Երևանում. կա վիրավոր. 6 մասնակիցների ինքնությունը պարզվել է