Պատրաստեք հավի մսով այս անմահական համով ռուլետը և զարմացրեք Ձեր հյուրերին
Հավի մսով ֆրանսիական ռուլետները ձեր տոնական սեղանին յուրահատուկ գրավչություն կտան: Նրանք սնկի, պանրի և նուրբ հավի մսի համերի հետաքրքիր փունջ են ներկայացնում:

Բաղադրիչներ
4 կտոր հավի ֆիլե
100 գրամ շամպինյոն
200 գրամ պանիր
հավի մսի համեմունքներ
կաթ,
բուսական յուղ
մայոնեզ
կես լիմոնի հյութ;
աղ, պղպեղ, դափնու տերև, քրքում.
Պատրաստման եղանակը
Հավի ֆիլեն լավ թակում ենք: Պատրաստում ենք մարինադը՝ խառնում ենք մի երկու գդալ մայոնեզ, լիմոնի հյութը, բուսական յուղ, աղ, համեմունքներ: Այս խառնուրդը քսում ենք մսի վրա ամբողջությամբ և թողնում կես ժամ:
Սունկը մանր խորանարդիկներով կտրատում ենք, խառնում պանրի հետ և լցնում ֆիլեի վրա: Այն փաթաթում ենք ռուլետի տեսքով, ամրացնում ատամի չոփիկներով և տապակում բուսական յուղի մեջ, պարբերաբար շրջելով: Ռուլետները շարում ենք տապակի մեջ, վրան լցնում կաթը, որին ավելացրել ենք համեմունքներ, դնում ենք ջեռոցը մոտ 40 րոպե, այնուհետև վրան ցանում ենք պանիր և էլի թողնում մոտ 10 րոպե:
Մատուցելուց առաջ ռուլետները կտրատել օղակաձև:
Պատրաստման ժամանակը՝ 1 ժամ, 40 րոպե.
Բարի ախորժակ




















Հուսով եմ` տիկինը կհերքի Քաջարանի կոմբինատի բեռնափոխադրման մոնոպոլիստը լինելու ասեկոսեն․ Դանիելյան
Փաշինյանի ձեռամբ ադրբեջանցի հատուկ ջոկատայինները գալու են ու «խաղաղ» տեղավորվեն ՀՀ-ում. ադրբեջանագետ
Մահացել է անվանի բժիշկ Արտավազդ Սահակյանը
Ուզել են Արշակ Սրբազանի գրպանը բան գցեն, հիշել են՝ սքեմը գրպան չունի. Հայկ Մամիջանյան
Իշխանությունը քահանա է փնտրում. ինչ է կատարվում Գյումրիում. «Ժողովուրդ»
Ռուբլին թանկացել է․ փոխարժեքն՝ այսօր
Ինչո՞ւ «նետերն» ուղղվեցին հենց «կռիվը բաժանողի» վրա. «Փաստ»
Արշակ սրբազանին վերաբերող ճեպազրույցում անզգույշ մի արտահայտություն եմ արել․ փաստաբան
Ուրիշ ո՞ւմ հետ պետք է մենամարտեմ հիմա, եթե ոչ նրա. Ծառուկյանը նոր մրցակից է ընտրել
Վիճաբանություն և ծեծկռտուք՝ Երևանում. կա վիրավոր. 6 մասնակիցների ինքնությունը պարզվել է