Հնդկաձավարը ճարպի ոխերիմ թշնամին է. Ճիշտ օգտագործեք և կազատվեք ավելորդ կիլոգրամներից
Հում հնդկաձավարով կեֆիրը առավոտյան հիանալի նախաճաշ է, այն բացի համեղ լինելուց նաև շատ դրական ազդեցություն է գործում օրգանիզմի վրա: Իսկապես հրաշքներ է գործում: Սա հիանալի տարբերակ է նրանց համար ովքեր ցանկանում են նիհարել: Հում հնդկաձավարով կեֆիրը կարգավորում է կենսականորեն կարևոր օրգանների աշխատանքը:
Սակայն պետք չէ վախենալ «հում» վիճակից: Այն այդպես ավելի համեղ է: Շատ արագ է պատրաստվում: Պետք է պատրաստել երեկոյան նախորդ օրը առավոտյան ուտելու համար: Մեկ բաժնի համար անհրաժեշտ է վերցնել 2 ճաշի գալ հնդկաձավար հում վիճակում և 200 գ կեֆիր: Հնդկաձավարը մաքրել, լավ լվանալ և քամել:
Լցնել խորը եզրերով ափսեի կամ աղցանամանի մեջ, վրան լցնել կեֆիրը և ծածկել ափսեով ու թողնել ողջ գիշեր: Առավոտյան քաղցած վիճակում ուտել: Կարելի է ավելացնել նաև համեմունքներ, սամիթ, քրքում, ընկույզ, չամիչ, բանան, խնձոր, մեղր և այլն: Անուշ արեք հնդկաձավարով կեֆիրը առավոտյան քաղցած վիճակում և միշտ կլինեք առողջ, գեղեցիկ ու կենսուրախ: